• Nieuws

Verstand van zaken is meer dan juridische kennis

03 juli 2018
Juridisch nieuws

Bij Ploum staat de relatie met de cliënten centraal. Gedreven vanuit de cultuur van Ploum is de insteek steeds om met cliënten een langdurige samenwerking in de vorm van een partnership aan te gaan. Dit is het verhaal van Dorine ten Brink, partner bij Ploum.

Cliënten willen in heldere taal horen wat de beste oplossing is. De ondernemersoplossing. De oplossing die werkt in de praktijk en vertrouwen geeft voor de toekomst. Juridische kennis is de basis, zakelijk instinct de kracht. Dit is Ploum. Dit maakt ons partner in business.

Veel bedrijven komen niet meer alleen voor rechttoe, rechtaan juridisch advies naar een advocaten- en notariskantoor. Ze willen méér. Ze zijn op zoek naar een sparring partner met een juridische achtergrond: iemand die het recht door en door kent, maar die ook strategisch advies kan geven en als ondernemer kan meedenken. Cliënten vragen daarnaast steeds vaker om een projectmatige benadering of zoeken ondersteuning bij de uitrol van een oplossing. Zij verwachten daarbij dat hun adviseur efficiënt en transparant is en in hetzelfde tempo meegaat. Het vermogen om snel juridische uitdagingen te tackelen is cruciaal voor ondernemingen. Wij kunnen dat. Zonder fratsen.

Dorine is partner commercial contracts and commercial litigation bij Ploum. Zij adviseert waar het kan en procedeert waar het moet.

Ik ben trots op dit kantoor en op deze nieuwe campagne, die zo goed laat zien wie wij zijn en waar wij als kantoor voor staan. Die Rotterdamse mentaliteit van aanpakken en doorpakken, daar herken ik mij helemaal in. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om te begrijpen wat mijn cliënten drijft. Ik wil hen echt ontmoeten en daarbij een laag dieper gaan. Dat gaat heel goed als je naast elkaar loopt en een gesprek voert. Tijdens het lopen ontstaan vaak de beste ideeën. Hoewel je van een advocaat misschien anders zou verwachten, wil ik niet alleen varen op mijn juridische kennis, maar durf ik ook af te gaan op mijn zakelijk instinct. Voelt het goed? Doen!

Kennismaken met Ploum? Wij komen graag langs voor een echt gesprek.

 

Meer informatie

Print dit artikel