• Nieuws

Uitbreiding Intellectueel Eigendomsrecht

17 november 2014
Intellectuele-eigendomsrechten

Door toenemende vraag vanuit de markt naar full-service dienstverlening op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht, kunt u bij Ploum nu ook terecht voor het deponeren van merken en modellen en onderzoek naar bijvoorbeeld de (internationale) beschikbaarheid van een merk.

Het team Intellectuele Eigendom is recent uitgebreid met de komst van Arlette Molenaar, een ervaren Europees merken- en modellengemachtigde. Arlette was voorheen senior partner bij Zacco Netherlands, één van de grotere Nederlandse merkenbureaus.

Ploum heeft al vele jaren een veelzijdige praktijk op het gebied van merken, vormgeving, handelsnamen, domeinnamen, auteursrechten, namaakbestrijding en ook marketing- en reclamerecht. Het team staat diverse cliënten bij in de uitdagingen op dit terrein in Nederland, Europa en ook daarbuiten.

De huidige uitbreiding stelt Ploum nog beter in staat ondernemingen te adviseren bij het beschermen van hun inspanningen, creativiteit en goodwill en bij alle stappen in het op de markt brengen van producten en diensten: van het bedenken ervan, via de marketing tot en met de after-sales.

Meer informatie

Willem Leppink

M +31 6 2021 0504
E w.leppink@ploum.nl

Print dit artikel