• Nieuws

Ploum loopt voor CARE Nederland

12 juni 2015
MVO

In de actieweek van 22-28 juni doen medewerkers van Ploum mee met het project ‘Walk In Her Shoes’ van CARE Nederland en laten zich sponsoren door familie, vrienden en collega’s. De sponsorgelden komen dan ten goede aan vrouwen in ontwikkelingslanden. Het geld biedt vrouwen de kans hun talenten te gebruiken, ondernemerschap te ontplooien en hun leefomgeving te verbeteren.

Walk In Her Shoes

CARE heeft een speciale focus op het stimuleren van ondernemerschap en richt zich daarbij voornamelijk op het bieden van kansen aan vrouwen. In verschillende landen, waaronder Australië en het Verenigd Koninkrijk heeft CARE de afgelopen jaren een sponsoractie gestart onder de naam ‘Walk In Her Shoes’ hetgeen inhoudt dat mensen kunnen kiezen om in 1 week 25, 50 of 100 kilometer te lopen en daarvoor gesponsord te worden. De sponsorgelden komen ten goede aan vrouwen en het ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Lees meer op www.walkinhershoes.nl voor meer informatie en deelname aan deze actie.

Ons doel

Als team streven wij ernaar om €2.500,- op te halen via de sponsoring. Daarbij neemt Ploum alle inschrijfkosten voor haar rekening en verdubbelt het bestuur de gelden die de medewerkers van sponsors ontvangen. Sponsort u ook één van onze medewerkers of ons team? Doneer nu »

Lees meer over onze bevlogenheid om het verschil te maken.