• China Desk

In 2001 introduceerde de Chinese overheid haar ‘going global’-beleid. Sindsdien zoeken steeds meer Chinese ondernemingen mogelijkheden om zaken te doen in Nederland. Als China Desk assisteren wij hen daarbij.

Succesvol zakendoen in China

Met ons team van tweetalige Chinese en Nederlandse advocaten kunnen wij een volledig juridisch dienstenpakket aanbieden aan Chinese ondernemingen. Wij hebben ruime ervaring op alle rechtsgebieden die belangrijk zijn voor succesvol zakendoen in Nederland. Bovendien begrijpen we de culturele en juridische verschillen tussen beide landen en kennen we de behoeften van Chinese ondernemingen.

Netwerk

Dankzij onze lang-bestaande, betrouwbare relaties met financiële, belasting- en accountingondernemingen en overheden kunnen wij een one-stop-service en maatwerk aanbieden. Via ons netwerk in China kunnen wij ook Nederlandse ondernemingen op weg helpen om zaken te doen in China.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met de China Desk. Ons team is gaarne bereid om u nader te informeren over de mogelijkheden om u te assisteren bij het succesvol zakendoen in Nederland of China.