• Nieuws

Team Ploum haalt €6.241,- op voor ‘Walk In Her Shoes’

02 juli 2015
MVO

Zeven collega’s hebben in de week van 22 tot en met 28 juni 2015 in totaal meer dan 550 kilometers gelopen voor de ‘Walk In Her Shoes’ actie van CARE Nederland. Samen hebben zij in 3 weken tijd €6.241,- opgehaald, ruim boven het gestelde doel van €2.500. Ruim 120 donaties heeft Team Ploum ontvangen. Team Ploum bestond uit: Susan Berkhout, Claudia Busch, Michel Jacobs, Ewa Krysmann Princess Roseval, Joke Verweijen en Anita Yong-A-Poi.

Michel Jacobs, deelnemer en partner, vertelt: “Ik ben weer aangenaam verrast door het enthousiasme van onze kantoorgenoten om deel te nemen aan deze actie en de bereidheid van zoveel donateurs deze actie te steunen. Deelname aan deze actie past bij onze bevlogenheid en onze drang het verschil te willen maken. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat ons goed af! Hoewel het best lastig was om de dagelijkse kilometers in het bestaande ritme in te passen, geeft het behalen van het persoonlijke doel aan het einde van de week veel voldoening!”

Maandag 29 juni jl. overhandigde Michel Jacobs samen met CARE-ambassadrice Maureen Koster de cheque met het eindbedrag aan CARE programma manager Reintje van Haeringen. Tevens heeft CARE Nederland bekendgemaakt dat de opbrengst van de ‘Walk In Her Shoes’ actie naar een project in Peru gaat. Vrouwen in arme gemeenschappen in Peru krijgen met het geld dat CARE ter beschikking stelt de kans om verbeteringen door te voeren in hun bestaande werk en zodoende een inkomen te verdienen waarmee zij zichzelf en hun omgeving uit de armoede kunnen helpen.

Ploum CARE Nederland

Foto CARE Nederland

Meer informatie

Michel Jacobs

M +31 6 2248 1779
E m.jacobs@ploum.nl

Print dit artikel