•  

Expertises

Neem contact op

Astrid van Toledo

M +31 6 2269 3306
E a.vantoledo@ploum.nl

Print mijn CV

Astrid van Toledo

Advocaat

Astrid is in 1994 afgestudeerd in Utrecht. Zij heeft in het kader van het Erasmus-uitwisselingsprogramma ook in Bologna gestudeerd. Zij is als advocaat in de algemene (proces)praktijk van een kantoor te Utrecht begonnen en is in 1996 naar Ploum overgestapt.

Specialisatie

Astrid procedeert en adviseert op het gebied van het arbeidsrecht. Zij richt zich daarbij met name op reorganisaties, aanstellingen en ontslag, arbeidsvoorwaarden, concurrentiebedingen en advisering rondom medezeggenschap. Astrid wordt als doortastend, overtuigend en daadkrachtig ervaren.

Astrid heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond.

Lidmaatschappen

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Astrid van Toledo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht: sub rechtsgebied collectief ontslag en sub rechtsgebied medezeggenschap.

Op grond van deze registratie is Astrid van Toledo verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Senior associate Astrid van Toledo is a key contact for reorganisations, terms of employment, non-competition and advice regarding co-determination. – Legal 500 EMEA 2020