•  

Neem contact op

Aslihan Durmus

M +31 6 1286 4738
E a.durmus@ploum.nl

Print mijn CV

Aslihan Durmus

Advocaat

Specialisatie: bestuurs- en omgevingsrecht

Aslihan is advocaat en is gespecialiseerd in het bestuursrecht en het omgevingsrecht. Zij adviseert overheden, woningcorporaties, vastgoedpartijen, projectontwikkelaars en particulieren op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, algemeen bestuursrecht, openbare orde, handhaving en het overgangsgebied tussen publiek- en privaatrecht. Haar speciale focusgebieden zijn de vastgoedsector, de energiesector en de afvalsector.

Achtergrond

Aslihan heeft drie universitaire studies: Criminologie, Wijsbegeerte en Nederlands Recht, afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Leiden. Tijdens haar studies heeft zij wetenschappelijk onderzoek gedaan en meegeschreven aan een aantal publicaties van de Nationaal Rapporteur Mensenhandel. Daarnaast heeft zij gedurende haar rechtenstudie als buitengriffier gewerkt bij de Rechtbank Rotterdam voor de sector straf- en bestuursrecht. Ook gaf Aslihan leiding aan meerdere teams van medische studenten in een ziekenhuis.

Verstand van zaken is meer dan juridische kennis

Haar ervaring met leidinggeven heeft ervoor gezorgd dat Aslihan oog heeft voor het grotere plaatje en duidelijk naar een doel toewerkt.