•  

Expertises

Neem contact op

Anton van den Heuvel

M +31 6 5118 9793
E a.vandenheuvel@ploum.nl

Print mijn CV

Anton van den Heuvel

Advocaat, partner

Anton (1980) is in 2004 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie heeft hij enkele jaren als knowhow-medewerker op de sectie ‘Vastgoed & Bestuursrecht’ bij Loyens & Loeff in Rotterdam gewerkt. Na een jaar psychologie te hebben gestudeerd in 2004-2005 en 4,5 maand door Zuid-Amerika te hebben gereisd, is hij begin 2006 begonnen bij Ploum.

In zijn advies- en procespraktijk behandelt Anton met name zaken die betrekking hebben op huurrecht bedrijfsruimte, commercieel vastgoed, beroeps– en overige aansprakelijkheden (waaronder tevens kabel- en leidingschades en asbestschades) en contracten. Zijn cliënten zijn onder meer verhuurders en huurders van bedrijfsruimte, vastgoedinvesteerders (en hun beheerders), franchiseorganisaties, oliemaatschappijen en kabel- en leidingbedrijven.

Anton is in juni 2012 cum laude geslaagd voor de specialisatie-opleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, waarmee hij is toegetreden tot deze vereniging. Anton is redacteur van het tijdschrift Vastgoedrecht In Praktijk van Sdu Uitgevers.

Lidmaatschappen

  • Vereniging van Huurrecht Advocaten
  • Vastgoedsociëteit Rotterdam-Rijnmond
  • Jong Onroerend goed Rotterdam
  • Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen

Registratie rechtsgebiedenregister

Anton heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht: sub-rechtsgebieden Bedrijfsruimte en Woonruimte
  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is Anton verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.