•  

Albert Wiggers

Advocaat, partner

Albert volgde zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en trad in 1995 in dienst van Trenité van Doorne. In 2000 behaalde hij cum laude het examen Grotius Vennootschapsrecht. Albert was van 2008-2015 partner bij Simmons & Simmons, waar hij onder meer hoofd van de Nederlandse Energy & Infrastructure groep was. Per 1 maart 2015 trad Albert als partner in dienst van Ploum.

Specialisatie

Albert is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en contractenrecht, en heeft een brede ervaring in fusies & overnames, joint ventures en private equity/venture capital transacties. Albert adviseert een brede groep nationale en internationale cliënten, die actief zijn op verschillende markten, en heeft onder meer specialistische kennis op het gebied van transacties in de sectoren TMT, energie, afval en transport & logistiek.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Energierecht (NeVER)
  • American Chamber of Commerce in the Netherlands

Albert Wiggers is a solid transactional lawyer and a strong negotiator as well. His arrival has further strengthened the team. The corporate M&A team at Ploum are superb and stand out in the M&A market for their work. – Legal 500 EMEA 2020

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Albert Wiggers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Albert Wiggers verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.