• Nieuws

Ploum viert 1 september 25-jarig bestaan

01 september 2020
Over Ploum

Vandaag is een bijzondere dag voor ons kantoor, we bestaan 25 jaar! In 1995 startten we met 7 partners en 1 medewerker. Inmiddels werken we samen met ruim 130 collega’s én heeft ons kantoor een mooie positie in de top 25 van grootste kantoren in Nederland verworven.

Groei

In de afgelopen 25 jaar is ons kantoor driemaal het snelst groeiende kantoor van Nederland geweest en we blijven groeien. ‘Groeien is nooit een doel op zich geweest.’ zegt Rutger Ploum. ’Het heeft te maken met de uitbreiding van onze dienstverlening aan de klant en onze visie op hoe we met klanten willen samen werken. Om naast onze klanten te kunnen staan en hen als een juridische strateeg te adviseren moeten wij breder kunnen kijken, als een echte business partner. We werken daarom intern ook intensief samen in sectorgerichte teams, waarin verschillende specialismen samen komen.’

Gedeelde waarden

In de loop der jaren zijn er tal van beslissingen genomen die voor de ontwikkeling van ons kantoor belangrijk zijn geweest, waaronder de uitbreiding met nieuwe disciplines. Maar één van de belangrijkste beslissingen is geweest om met ons team intensief in gesprek te gaan over de gemeenschappelijke waarden. ‘Dat heeft veel duidelijkheid gecreëerd over wie we zijn en over wat we van elkaar mogen verwachten. En ook over waar we naartoe willen in de komende 10-15 jaar.’ zegt Willem Leppink, partner IE-recht. ‘Je kunt je organisatiestructuur en interne organisatie steeds verder optimaliseren, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten doen. En als die betrokken zijn, sta je al 1-0 voor. Dat straal je uit naar je klanten. Zij voelen onze verbondenheid met hen en laten ons weten dat die magische ‘extra mile’ ook echt waargemaakt wordt.’ Het geloof in gedeelde waarden wordt ook in onze prijswinnende reclamecampagne tot uitdrukking gebracht.

Beloften waar blijven maken

‘Eind 2019 waren wij volop bezig met het voorbereiden van allerlei activiteiten om dit lustrumjaar te vieren. Wij hebben door de coronamaatregelen al veel van de activiteiten voor medewerkers en klanten moeten afzeggen. De enige logische keuze, maar op een andere manier zullen we ervoor zorgen dat deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij gaat.’

Wij willen iedereen bedanken – klanten en medewerkers – voor het vertrouwen in ons kantoor de afgelopen 25 jaar. ‘Wij zullen er alles aan doen om onze beloften te blijven waarmaken. We zijn enorm geïnspireerd om de komende jaren met volle inzet verder te gaan.’ sluit Rutger af.

Meer lezen over ons 25-jarig bestaan? Lees het artikel op Mr. Online.

Meer informatie

Rutger Ploum

M +31 6 2269 3315
E r.ploum@ploum.nl

Nick Hessels

M +31 6 2269 3330
E n.hessels@ploum.nl

Marieke van Tiggelen
Marieke van Tiggelen

M +31623220731
E m.vantiggelen@ploum.nl

Print dit artikel