• Nieuws

Ploum wint twee prijzen: de Gouden Toga en Gouden Sleutel

25 januari 2019
Juridisch nieuws

Ieder jaar worden er door Mr. Magazine prijzen uitgereikt voor de beste arbeidsmarktcommunicatie. Enorm trots zijn wij dat wij dit jaar twee van de drie prijzen in ontvangst mogen nemen, namelijk de vakjuryprijs (de Gouden Toga) en de Gouden Sleutel die wordt uitgereikt door een jury van starters en studenten. 

In de campagne laten wij zien waar wij als kantoor voor staan. De Rotterdamse mentaliteit van aanpakken en doorpakken, daar herkennen wij ons in. De relatie met cliënten staat centraal. Gedreven vanuit de cultuur van Ploum is de insteek steeds om met cliënten een langdurige samenwerking in de vorm van een partnership aan te gaan.

Uit het juryrapport bleek dat deze boodschap bij de vakjury in de smaak viel: “De pay off van de campagne: ‘verstand van zaken is meer dan juridische kennis’ viel zeer in de smaak, evenals de mooi verzorgde beelden van cliënten, inclusief endorsement en de meelopende panter. Ploum presenteert zich in alle uitingen als een no-nonsense kantoor. Geworteld in de niet ‘lullen maar poetsen’ Rotterdamse mentaliteit. Maar wel met internationale uitstraling, dus Rotterdam Law Firm.”

Ook de starters en studenten waren enthousiast over de campagne. Het karakter van Ploum en waar ze voor staan vonden ze goed in de campagne naar voren komen: “Ze hebben echt hun best gedaan om te laten zien wie ze zijn. Op deze manier krijgen starters en studenten een heel duidelijk beeld over wat men kan verwachten van het kantoor.”

Meer informatie

Willem Leppink

M +31 6 2021 0504
E w.leppink@ploum.nl

Marieke van Tiggelen
Marieke van Tiggelen

M +31623220731
E m.vantiggelen@ploum.nl

Print dit artikel