• Nieuws

Ploum loopt mee met de ‘Walk In Her Shoes’ challenge

10 mei 2016
MVO

Medewerkers van Ploum lopen ook dit jaar mee met de ‘Walk In Her Shoes’ challenge in de actieweek van 30 mei t/m 5 juni. Zij lopen in één week tijd 25, 50 of 100 km en helpen zo vrouwen een eigen onderneming te starten en daarmee hun toekomst en die van hun kinderen te verbeteren.

Walk In Her Shoes – 30 mei t/m 5 juni

‘Walk In Her Shoes’ is een loop-evenement georganiseerd door CARE Nederland en MasterPeace om fondsen te werven. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Met het geld dat zij ophalen helpen zij vrouwen in de allerarmste gebieden in de wereld een eigen bedrijfje te starten en te werken aan een betere toekomst voor hen en voor hun kinderen. In verschillende landen, waaronder Australië en het Verenigd Koninkrijk heeft CARE een sponsoractie gestart onder de naam ‘Walk In Her Shoes’. Bekijk de websites van CARE Australië en CARE UK.

Lees meer op www.walkinhershoes.nl voor meer informatie en deelname aan deze actie.

Doel team Ploum

Als team streven wij ernaar om €3.500,- op te halen. Daarbij verdubbelt het bestuur de sponsorgelden tot een maximum van €2.500,- .

Sponsort u ook één van onze medewerkers of team Ploum?

Doneer nu 

Ploum is partner van CARE Nederland

Kantoor is partner van CARE Nederland en onderschrijft de missie en visie van CARE. Deze organisatie (oorspronkelijk Marshallhulp) is één van de grootste internationale hulp,- en ontwikkelingsorganisatie ter wereld en richt zich op de bestrijding van armoede en de oorzaken daarvan. CARE werkt in meer dan 80 landen en bereikt meer dan 80 miljoen mensen. CARE heeft een speciale focus op het stimuleren van ondernemerschap en richt zich daarbij voornamelijk op het bieden van kansen aan vrouwen.

In Nederland is deze actie in 2015 van start gegaan en hebben wij als kantoor ons hiervoor ingezet. De deelnemers en kantoor hebben in 2015 in totaal ruim €6.000 aan sponsorgelden aan CARE gedoneerd.

Meer informatie

Michel Jacobs

M +31 6 2248 1779
E m.jacobs@ploum.nl

Print dit artikel