• Nieuws

Ploum internationaal zelfstandig

28 maart 2012
Over Ploum - Pers

Geachte relatie,

Via deze e-mail wil ik u als eerste informeren over het volgende.
Per 1 april a.s. zal er een einde komen aan het internationale samenwerkingsverband Osborne Clarke Alliance waarvan Ploum een van de deelnemende advocatenkantoren is. Samen met de andere deelnemende kantoren hebben wij besloten het samenwerkingsverband op te heffen.

De huidige economische situatie, zowel in Nederland als wereldwijd, vergt een andere aanpak om u in deze dynamische tijden internationaal optimaal te kunnen bedienen.

Dit besluit zal louter positieve gevolgen voor u hebben. Indien u cross-border advies bij Ploum heeft ondergebracht, dan zal deze op dezelfde wijze worden voortgezet. De deelnemende kantoren zullen als best friends met elkaar blijven samenwerken, echter op non-exclusieve basis. Zo kunnen wij ons netwerk voor u uitbreiden in die landen en op die rechtsgebieden die voor u relevant zijn. Onze manier van werken blijft onveranderd: met grote  gedrevenheid samenwerken aan effectieve resultaten voor onze cliënten. Ook over de grenzen heen.

Pers en overige media zullen morgen geïnformeerd worden. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, neemt u dan vooral contact met mij op.

Namens Ploum,

Rutger Ploum
Maatschapsvoorzitter