• Nieuws

Ploum begeleidt ZGT Vastgoed bij verkoop van ’t Venderink aan Apollo Healthcare Property Fund, in nauwe samenwerking met JLL

24 juli 2020
Vastgoed - Zorg - Bouw en Vastgoed

’t Venderink, gelegen aan de Boerhaavelaan 59 in Hengelo en direct naast de ziekenhuislocatie Hengelo van ZGT op Gezondheidspark Hengelo, omvat een hoogwaardig medisch centrum van in totaal 6.920 m² en beschikt over 79 parkeerplaatsen. Het centrum omvat, naast kantoor- en nevenruimte, een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige laboratoriumruimte (ML-2 en BSL-3). Het gebouw is in 2013 opgeleverd, heeft een energielabel A en is langjarig verhuurd aan LabMicTa, LabPon en het Dialyse + Obesitascentrum. Gezondheidspark Hengelo is volledig toegewijd aan gezondheidszorg en wetenschap en huisvest onder meer ZGT, gezondheidscentrum De Brug en verschillende laboratoria.

ZGT Vastgoed werd in deze transactie juridisch begeleid door Ploum en commercieel door JLL. Apollo Healthcare Property Fund werd juridisch begeleid door Schaap Advocaten Notarissen, commercieel door Triatact, technisch door MVGM en de taxatie werd gedaan door Capital Value.

Het team van Ploum bestond uit Stan Commissaris, Anton van den Heuvel, Stephan F.J. Sluiter, en Iris Brinkhof.