• Nieuws

Ploum Academy: een door de Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling

10 juni 2016
Over Ploum - Ploum Academy

Met ingang van 31 mei jl. heeft de Orde van Advocaten de Ploum Academy van Ploum erkend als opleidingsinstelling in het kader van de Permanente Opleiding (Onderhoud vakbekwaamheid). Met deze erkenning wordt de kwaliteit van onze cursussen gewaarborgd en kunnen de deelnemers PO punten ontvangen voor deelname.

“Wij zijn trots op deze erkenning en zien deze als een bevestiging dat wij met de Ploum Academy hoogwaardige kennis delen met onze eigen advocaten en met onze cliënten en relaties”, aldus Albert Wiggers, voorzitter van de Ploum Academy.

De Ploum Academy organiseert jaarlijks diverse juridische cursussen van academisch niveau. De Ploum Academy wenst door het bieden van een hoogwaardig en gevarieerd opleidingsprogramma bij te dragen aan de ontwikkeling van de juridische kennis van haar doelgroepen. Het cursusaanbod bestaat uit:

  • opleidingen op de kerndisciplines van advocaten en bedrijfsjuristen;
  • actualiteitscursussen om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie;
  • verdiepingscursussen op specifieke expertisegebieden;
  • actualiteits- en opfriscursussen op het gebied van de wet- en regelgeving van de advocatuur.

De cursussen worden gegeven door eigen en externe docenten. In alle gevallen experts op hun vakgebied. De cursussen zijn toegankelijk voor advocaten (en bedrijfsjuristen) van onze cliënten en relaties. Deelname voor cliënten is kosteloos.

Bekijk het aanbod  

Meer informatie

Albert Wiggers

M +31 6 2074 1081
E a.wiggers@ploum.nl

Print dit artikel