• Nieuws

Ondernemen met maatschappelijke impact? Maak impact en neem deel aan Move2Social Rotterdam!

22 mei 2018
Over Ploum

Samen met 7 andere partners en KplusV starten we met het groeiprogramma Move2Social Rotterdam. Dit programma is bedoeld ter ondersteuning van sociale ondernemers die maatschappelijke impact maken en hun onderneming willen doorontwikkelen.                                                                                                                 

Ploum vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Zij wil een positieve impact hebben op de maatschappij. Onze kennis en ervaring delen we daarom graag met de maatschappij door ons in te zetten voor goede doelen en projecten voor de lokale gemeenschap. Het groeiprogramma Move2Social past goed in ons MVO beleid. Ondernemers die oplossingen bedenken voor maatschappelijke issues én hier een business van maken willen we graag stimuleren. Samen met de overheid (de gemeente Rotterdam) en andere ondernemers (zoals de Rabobank en Mazars) zijn we een innovatieve en vernieuwende samenwerking aangegaan.

Binnen het Move2Social programma ondersteunen wij samen met de andere partners de sociaal ondernemers. Dit doen wij bijvoorbeeld door ze te adviseren op juridisch niveau. Hierdoor helpen wij ze te ondernemen met impact om uiteindelijk zakelijk succes te bereiken.

Hoe werkt het?
Als je sociaal ondernemer bent in de regio Rotterdam dan kun je jouw idee of bedrijf met impact aandragen op www.move2socialrotterdam.nl tot 30 juni 2018. Samen met de andere partners binnen Move2Social Rotterdam selecteren wij hieruit maximaal 20 ondernemers voor deelname aan een intensief ontwikkelprogramma. In september volgen de geselecteerde deelnemers gedurende drie maanden een programma met diverse workshops, expertmeetings en business coaching door ondernemers. De sociaal ondernemers zullen, als afronding van het programma, hun businesscase presenteren tijdens het slotevent voor publieke én private investeerders.

Meer informatie

Iris Brinkhof

M +31 6 1255 6792
E i.brinkhof@ploum.nl

Kim Prooij

M +31 6 1332 7710
E k.prooij@ploum.nl

Sabin Tigu

M +31 6 2269 3321
E s.tigu@ploum.nl

Print dit artikel