• Nieuws

PERSBERICHT | Ploum wordt op 1 februari Ploum

16 januari 2018
Juridisch nieuws - Over Ploum

Het Rotterdamse advocaten- en notarissenkantoor Ploum heet vanaf 1 februari Ploum. “De naamsverandering hoort bij een nieuwe koers gericht op groei, verjonging en vernieuwing.” zegt Rutger Ploum, medeoprichter en managing partner van het kantoor.

Medio 2016 kondigde naamgever Princen al aan een eigen kantoor te beginnen. Hij heeft daarvan afgezien maar besloot uiteindelijk alsnog een overstap te maken naar DVDW. Per 1 november 2017 respectievelijk 1 januari 2018 vertrokken Lodder en De Waal bij het kantoor, beiden wegens persoonlijke omstandigheden. De wijziging van de naam naar kortweg Ploum is een logische stap; velen noemden het kantoor in de wandelgangen al zo.

Ploum zet in op groei en verjonging. Per 1 januari 2018 is de partnergroep van Ploum versterkt met vier nieuwe partners uit eigen kweek: Anton van den Heuvel (vastgoed), Stephan Sluiter (bestuursrecht), Vincent Terlouw (insolventie) en Jeroen Terstegge (corporate/M&A).  Met de benoeming legt het kantoor een stevige basis voor de toekomst: “Wij zien het als een waardevolle versterking van ons bestaande team van partners en met de benoemingen kijken we ook naar de langetermijnvisie van Ploum. We gaan innoveren en vernieuwen; dat gaat ook makkelijker met een jonge generatie.” Ook is uitbreiding van de partnergroep van buitenaf op komst. Per 1 april begint Simon Tan van Eversheds als partner arbeidsrecht bij Ploum.

“Onze slogan ‘Duidelijk anders’ is nog steeds actueel en willen wij waar blijven maken. Dan moet je je blijven ontwikkelen.” zegt Ploum. “Uit reviews krijgen wij terug dat klanten de samenwerking die wij met hen hebben ook echt zo ervaren: anders dan zij gewend zijn van juridische dienstverleners. Onze mensen werken duidelijk anders. Zij zitten dicht op de klant, zijn betrokken en denken als ondernemers mee met hun klanten. Ze zijn ook een tikje eigenwijs en niet bang om stelling te nemen. Dat stimuleren wij ook en dat kenmerkt onze dienstverlening.” De komende tijd bouwt Ploum voort op dit motto ‘Duidelijk anders’.

Meer informatie

Rutger Ploum

M +31 6 2269 3315
E r.ploum@ploum.nl

Print dit artikel