• Nieuws

Koppie erbij in de zorg

21 januari 2019
Zorg

Koppie erbij in de zorg. Dat kan nogal een uitdaging zijn op juridisch vlak. Het is bijna een dagtaak om alle wijzigingen in wet- en regelgeving bij te houden, terwijl uw organisatie de aandacht primair op de zorg voor uw patiënt of cliënt wil richten. In de bijgevoegde menukaart serveren wij een aantal juridische ontwikkelingen en vragen die in 2019 relevant kunnen worden voor u. Wij vertellen u hier graag meer over. Zo weet u snel wat ins en outs voor 2019, terwijl het voor ons leuk is om op deze manier kennis met u te maken.

Wilt u meer weten over één of enkele van deze onderwerpen? Dat kan. Selecteer uit de menukaart de ontwikkelingen die uw interesse hebben en mail deze naar f.barendrecht@ploum.nl. Wij nemen daarna contact met u op om te bespreken hoe wij u van nadere informatie kunnen voorzien.

Heeft u andere juridische vragen? Geen probleem, ook buiten de kaart om gaan we graag over uw vragen in gesprek.

 

Ploum heeft bijzondere aandacht voor de zorgsector. Wij hebben onze kennis en ervaring in de zorg gebundeld in een zorgteam, dat bestaat uit zes specialisten met verschillende expertises. Samen zorgen wij voor een integrale aanpak. Zo begeleidden wij recent ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen bij de overname van Stichting Warmande met onder meer het opstellen en passeren van de transactiedocumenten en de verkrijging van goedkeuring (op overigens unieke gronden) van de NZa en de ACM.

Voor meer informatie over de Koppie erbij actie van Ploum kunt u contact opnemen met Frank Barendrecht: f.barendrecht@ploum.nl.