• Agenda

Agenda items voor Privacy

 • 15 FEB 2018

  Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

  We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) per-soonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico’s er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

  Lees meer
 • 08 FEB 2018

  Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

  We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) persoonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico's er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

  Lees meer
 • 29 JUN 2017

  Ploum Summerschool & BBQ

  De Ploum Summerschool & BBQ is een combinatie van een aantal interessante lezingen door onze advocaten, gevolgd door een heerlijke barbecue op een prachtige locatie op loopafstand.

  Lees meer
 • 29 SEP 2016

  Seminar ‘De nieuwe Privacyverordening: laat zien wat je doet’

  Eén van de belangrijkste wijzigingen voor de praktijk is het nieuwe beginsel van ‘accountability’; u moet laten zien wat u doet met de gegevens en daar soms ook verantwoording over afleggen.

  Lees meer
 • 21 APR 2016

  Masterclass ‘Privacy; ook uw zorg!’

  Deze masterclass gaat over de meest recente ontwikkelingen bij het verwerken van persoonsgegevens van patiënten en werknemers in de zorg en welzijn.

  Lees meer