• Agenda

Agenda items voor Cyber security & datalek

 • 31 OCT 2019

  FG Café over datalekken

  Op donderdag 31 oktober a.s. organiseren wij samen met Privacy Company de eerste editie van het FG Café in Rotterdam. Het FG Café is een informele netwerkomgeving waar relevante thema’s voor de Functionaris Gegevensbescherming en privacy officers worden uitgediept.

  Lees meer
 • 15 FEB 2018

  Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

  We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) per-soonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico’s er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

  Lees meer
 • 08 FEB 2018

  Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

  We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) persoonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico's er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

  Lees meer
 • 29 SEP 2016

  Seminar ‘De nieuwe Privacyverordening: laat zien wat je doet’

  Eén van de belangrijkste wijzigingen voor de praktijk is het nieuwe beginsel van ‘accountability’; u moet laten zien wat u doet met de gegevens en daar soms ook verantwoording over afleggen.

  Lees meer
 • 26 JAN 2016

  Ontbijtbijeenkomst ‘De juridische aspecten van Big Data’

  Op 26 januari vindt een ontbijtsessie plaats over Big Data. Wat is precies Big Data? Wat zijn de mogelijkheden? Met welke regelgeving moet u rekening houden? Lees hier meer en meld aan.

  Lees meer