• Agenda

Agenda items voor IT & privacy

 • 31 OCT 2019

  FG Café over datalekken

  Op donderdag 31 oktober a.s. organiseren wij samen met Privacy Company de eerste editie van het FG Café in Rotterdam. Het FG Café is een informele netwerkomgeving waar relevante thema’s voor de Functionaris Gegevensbescherming en privacy officers worden uitgediept.

  Lees meer
 • 15 FEB 2018

  Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

  We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) per-soonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico’s er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

  Lees meer
 • 08 FEB 2018

  Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

  We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) persoonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico's er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

  Lees meer
 • 29 JUN 2017

  Ploum Summerschool & BBQ

  De Ploum Summerschool & BBQ is een combinatie van een aantal interessante lezingen door onze advocaten, gevolgd door een heerlijke barbecue op een prachtige locatie op loopafstand.

  Lees meer
 • 29 SEP 2016

  Seminar ‘De nieuwe Privacyverordening: laat zien wat je doet’

  Eén van de belangrijkste wijzigingen voor de praktijk is het nieuwe beginsel van ‘accountability’; u moet laten zien wat u doet met de gegevens en daar soms ook verantwoording over afleggen.

  Lees meer
 • 21 APR 2016

  Masterclass ‘Privacy; ook uw zorg!’

  Deze masterclass gaat over de meest recente ontwikkelingen bij het verwerken van persoonsgegevens van patiënten en werknemers in de zorg en welzijn.

  Lees meer
 • 26 JAN 2016

  Ontbijtbijeenkomst ‘De juridische aspecten van Big Data’

  Op 26 januari vindt een ontbijtsessie plaats over Big Data. Wat is precies Big Data? Wat zijn de mogelijkheden? Met welke regelgeving moet u rekening houden? Lees hier meer en meld aan.

  Lees meer
 • 12 FEB 2013

  NGB Extra ‘Outsourcing: een zorg minder?’

  Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren vanuit het oogpunt van kostenbesparing besloten te gaan outsourcen. Ook speelt een rol dat de IT services provider specialistische kennis in huis heeft.

  Lees meer