• Nieuws

Geslaagde eerste netwerkbijeenkomst M&A aan de Maas

10 april 2013
Juridisch nieuws - Over Ploum

M&A aan de MaasOp donderdag 4 april j.l. is de community M&A aan de Maas officieel gelanceerd bij Ploum. Onder de (ruim 150) deelnemers waren professionals en adviseurs werkzaam in fusies en overnames, maar bijvoorbeeld ook investeerders, bedrijven en instellingen.

De Rotterdamse ondernemer Leendert Bikker van BIKKER & Company was de key note speaker op deze eerste bijeenkomst. “Rotterdam is een stad in beweging, een stad waar nog vele transacties moeten gebeuren. Voor M&A professionals liggen er veel kansen. Met M&A aan de Maas krijgen M&A professionals meer bekendheid en kunnen ze elkaar makkelijk vinden. De community is een echte aanwinst voor de stad en de economie van Rotterdam.”

Lees het verslag van een zeer geslaagde lancering van M&A aan de Maas of bekijk de foto’s.

Over M&A aan de Maas

M&A aan de Maas is een nieuw Rotterdams initiatief om de “M&A industrie” in Rotterdam te promoten en beter op de kaart te zetten. M&A aan de Maas wil dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast wil M&A aan de Maas een bijdrage leveren aan de city marketing van de stad voor nieuwe (internationale) bedrijven en dienen als smeermiddel voor fusies en overnames in de regio. Lees meer over M&A aan de Maas op www.maadmaas.nl.

M&A aan de Maas oprichters

Meer informatie

Tom Ensink

M +31 6 2269 3378
E t.ensink@ploum.nl

Print dit artikel