• Vastgoed

Als in het vastgoed gespecialiseerde advocaten en notarissen kunnen wij u helpen met uiteenlopende juridische vragen op dit gebied. Wij adviseren bij vastgoedprojecten en kunnen snel verschillende juridische aandachtspunten benoemen met één doel: een werkende oplossing voor uw organisatie. Efficiënt en kostenbewust.

Cliënten

Ons breed samengestelde team werkt onder meer voor binnen- en buitenlandse (institutionele) beleggers, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, verhuurders en huurders van bedrijfsruimte, havengebonden ondernemingen, franchiseorganisaties, energie- en oliemaatschappijen, kabel- en leidingbedrijven, overheden en bouwbedrijven.

Bundeling van expertises

Team Vastgoed bestaat onder meer uit advocaten en notarissen die werkzaam zijn op de gebieden van huur, omgevingsrecht en notariaat. Het team komt regelmatig bijeen voor het bespreken van relevante ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en in de jurisprudentie, en maakt gebruik van elkaars expertise. Zo werken we intensief met elkaar samen bij het uitvoeren van een due diligence onderzoek van te (ver)kopen vastgoed en het daaropvolgend uitonderhandelen van de transactie. Of bijvoorbeeld ten aanzien van een discussie over te nemen bestuursrechtelijke maatregelen met betrekking tot een geconstateerd gebrek in een gehuurd pand.