• Ondernemingsrecht

U bent ondernemer. Wij zijn dat ook. U wilt als ondernemer precies weten wat de geldende rechten en plichten zijn en hoe u de onderneming het beste (juridisch) kunt inrichten en organiseren, ook als u gaat samenwerken met een ander bedrijf.

Vragen over ondernemingsrecht

Welke vennootschapsrechtelijke structuur past het beste? Hoe kunt u het beste de afspraken structureren met andere aandeelhouders? Welke risico’s lopen bestuurders? Het is zomaar een willekeurige handgreep uit een breed scala aan vragen waar u in aanraking mee kan komen als ondernemer. Met een praktische en kostenefficiënte insteek helpen wij u daar graag mee. Zoals gezegd, zijn wij ook ondernemers en wij begrijpen dan ook dat uw vragen rondom ondernemingsrecht vooral gericht moeten zijn op het ondernemerschap van u.

Juridische ondersteuning door Ploum

Het geïntegreerde team van advocaten en het notariaat van Ploum adviseren u graag als ondernemers zijnde over alle juridische aspecten van het voeren van uw organisatie. U heeft één aanspreekpunt, wij zorgen ervoor dat we vanuit onze diverse secties een oplossing vinden voor uw vraagstuk terwijl kennis van uw bedrijf en – wellicht nog belangrijker – uw sector gegarandeerd is. Fusies en overnames vormen een groot deel van de dagelijkse praktijk. Wij kunnen u begeleiden vanaf de allereerste verkennende gesprekken tot aan de (notariële) overdracht en het uitwerken van allerlei vormen van joint ventures. Krijgt u te maken met aandeelhoudersgeschillen, dan werken wij met u aan een snelle, praktische en (kosten)efficiënte oplossing. Goedschiks als het kan, kwaadschiks als het moet.