• Namaak

Hoe bekender en succesvoller uw product is, hoe sneller uw product wordt nagemaakt. Sommigen zien het als een compliment, maar daar denkt Ploum anders over. Wij zitten in het hart van de Rotterdamse haven en weten als geen ander raad met namaak.

Namaak bestrijden

Wordt u geconfronteerd met de handel in namaak van uw product via illegale winkels, op markten of via internet, dan is het veelal raadzaam hiertegen op te treden. Snel schakelen met de douane is bijvoorbeeld van groot belang. Uit eigen ervaring weet Ploum dat dit een van de belangrijkste maatregelen is om de verdere handel op een zeer effectieve manier tegen te gaan.

Namaak aanpakken

Heeft u te maken met inbreuk op intellectuele-eigendomsrechten, dan kan Ploum u adviseren over de juridische aanpak. Waar nodig staan we u bij in procedures vanwege misgelopen inkomsten en opgelopen reputatieschade.

Strategie bepalen tegen namaak

Het kiezen van een gedegen strategie is essentieel om succesvol te zijn tegen namaak. Ploum denkt daarover graag met u mee zonder dat daarbij de kosten enorm hoeven op te lopen.