• Agenda

Workshop omgaan met privacygevoelige gegevens

15 Februari 2018

Graag nodigen wij u uit voor de vrij toegankelijke workshop “Omgaan met privacygevoelige gegevens.”

We hebben allemaal wel gehoord over de regels rondom de bescherming van (gevoelige) persoonsgegevens zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Wet Meldplicht Datalekken en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U realiseert zich waarschijnlijk ook welke risico’s er kleven aan overtreding van deze privacywetgeving (reputatieschade, ver-trouwensschending, hoge boetes en aansprakelijkheid voor schade van de betrokkene).

U heeft waarschijnlijk ook al maatregelen getroffen om te voldoen aan de privacywetgeving, zoals het maken van een privacyverklaring en regels voor de melding van een datalek binnen uw bedrijf.

Op 25 mei gaat de nieuwe AVG dan echt in. Feitelijk verandert er voor u niet zoveel. Maar er wordt wel van u verwacht dat u kunt laten zien welke maatregelen u heeft getroffen om ervoor te zorgen dat u en uw personeel zorgvuldig omgaan met privacygevoelige gegevens van uw klanten, relaties en medewerkers. Maar weten u en uw personeel ook hoe dat moet?

Aan de hand van zeven grondbeginselen helpen wij u en uw personeel -met behulp van praktische voorbeelden- bij deze stap naar compliance. Dat doen wij in de vrij toegankelijke workshop “Omgaan met privacygevoelige gegevens”.

Wanneer: donderdag 8 februari en 15 februari 2018
Waar: Ploum, Blaak 28, Rotterdam
Welk tijdstip: 16.00 – 18.00 uur

Graag nodigen wij u uit voor deze workshop, zodat u goed voorbereid het nieuwe jaar start. U kunt zich aanmelden voor deze workshop via privacy@ploum.nl. Graag tot de 8e of 15e!

Met vriendelijke groet,
Ploum

PS In aanloop naar deze workshop publiceert Ploum een artikelenreeks waarin de grondbeginselen van de privacy kort toegelicht worden. U kunt zich hiervoor eenvoudig abonneren via www.ploum.nl/nieuws/nieuwsbrief.

Meer informatie

Kim Prooij

M +31 6 1332 7710
E k.prooij@ploum.nl

Anamika Wilbrink

M +31 6 12 85 75 80
E a.wilbrink@ploum.nl