• Agenda

Ploum Academy ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’ (webinar)

26 Mei 2020

In dit webinar wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Uiteraard spelen alle arbeidsrechtelijke vraagstukken die worden veroorzaakt door de coronacrisis, daarbij een grote rol. Kunt u bijvoorbeeld nog reorganiseren als u een beroep hebt gedaan op de NOW-regeling? En mag u de temperatuur van uw werknemers opmeten voordat u ze toelaat tot het kantoorpand of bedrijfsterrein? Naast dit soort vragen, zullen wij ook aandacht besteden aan de eerste ervaringen met de wijzigingen in het arbeidsrecht sinds 1 januari (de WAB), belangrijke recente uitspraken en de positie van bestuurders van rechtspersonen.

Datum: 26 mei 2020
Tijd: 15.30 – 16:30 uur
PO punten: 1 (u ontvangt een certificaat van deelname nadat u het hele webinar heeft bijgewoond en de toetsvragen aan het eind van het webinar voldoende heeft beantwoord per mail)
Docent: mr. R.E.N. Ploum en mr. M. Westhoeve
Doelgroep: Directeuren, grootaandeelhouders, MT leden, personeelsadviseurs, Bedrijfsjuristen en Legal Counsels

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Informatie over de sprekers

Rutger Ploum is in 1989 afgestudeerd in Leiden, waarna hij stage heeft gelopen op de Nederlandse Ambassade in Jakarta, om handelsmissies tussen Nederland en Indonesië op te zetten. Daarna is hij begonnen als advocaat in Rotterdam. In 1995 was hij één van de zeven oprichters van Ploum.

Michelle Westhoeve is in 2016 afgestudeerd voor de master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2017 is zij bovendien cum laude afgestudeerd voor de master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie is zij in dienst getreden bij Ploum als werkstudent en na haar afstuderen als juridisch medewerker op de sectie Arbeidsrecht. Vanaf januari 2018 is Michelle werkzaam als advocaat. Naast haar specialisatie in het arbeidsrecht, maakt Michelle ook onderdeel uit van het privacyteam en houdt zij zich regelmatig bezig met privacyvraagstukken, al dan niet gerelateerd aan het arbeidsrecht.

Meer informatie

Rutger Ploum

M +31 6 2269 3315
E r.ploum@ploum.nl

Marloes Joukema
Marloes Joukema

T +31 10 440 6440
E communicatie@ploum.nl