• Agenda

NGB Extra ‘Tips & tricks om u te wapenen tegen bestuurdersaansprakelijkheid anno 2013’

14 Mei 2013

Bijeenkomst | Webinar

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en recente rechtspraak wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid. Welke trends zijn er waar te nemen en hoe kunt u zich het beste wapenen tegen de aansprakelijkheidsrisico’s die bestuurders lopen ? Er wordt onder meer ingegaan op de betekenis van het maken van werkverdelingsafspraken en de reikwijdte van vrijwaringen. Tevens komt aan de orde waar u op moet letten bij het afsluiten van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Maurice Verhoeven en Natalie Vloemans brengen u op pragmatische wijze de do’s and don’ts bij.

Het is ook mogelijk de NGB Extra bijeenkomsten bij te wonen via een webinar. U dient zich zowel voor de deelname aan de bijeenkomst als voor de webinar aan te melden.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Tijd: 16.00 – 18.00 uur met aansluitende borrel
Locatie: Kantoor Ploum, Blaak 28, Rotterdam
Doelgroep: Leden van NGB
Aanmelden en meer informatie: www.ngb.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Advocaten in dienstbetrekking kunnen 2 NOvA opleidingspunten krijgen voor het bijwonen van een NGB Extra bijeenkomst. Het is niet mogelijk om voor deelname aan de webinar NOvA opleidingspunten te krijgen.

Over NGB Extra’s

In 2012 iNGB Extras NGB gestart met het geven verdiepingsseminars (de zogeheten ‘NGB Extra’s) in samenwerking met diverse advocatenkantoren. In 2013 organiseert het NGB i.s.m. Ploum een viertal cursussen voor haar leden:

  • Outsourcing: een zorg minder? – 12 februari 2013
  • Tips & tricks om u te wapenen tegen bestuurdersaansprakelijkheid anno 2013 – 14 mei 2013
  • Aanbestedingswet 2012: wat zijn uw eerste ervaringen? – 8 oktober 2013
  • Wat voor impact heeft de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht voor u? – 10 december 2013