• Agenda

NGB Extra ‘Outsourcing: een zorg minder?’

12 Februari 2013

Bijeenkomst | Webinar

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren vanuit het oogpunt van kostenbesparing besloten te gaan outsourcen. Ook speelt een rol dat de IT services provider specialistische kennis in huis heeft. Maar wordt wel voldoende toegevoegde waarde uit de relatie gehaald? En hoe verhoudt outsourcen zich tot de cloud? Is het nog wel aantrekkelijker om het werk te outsourcen nu clouddiensten op steeds grotere schaal beschikbaar worden? Lastige vragen en moeilijke keuzes. Dorine ten Brink en Miranda Top-Sarnee gaan u helpen: steeds vanuit een juridisch perspectief doorlopen we de best practices en brengen we de do’s en dont’s voor u – en met u! – in kaart.

Het is ook mogelijk de NGB Extra bijeenkomsten bij te wonen via een webinar. U dient zich zowel voor de deelname aan de bijeenkomst als voor de webinar aan te melden.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Tijd: 16.00 – 18.00 uur met aansluitende borrel
Locatie: Kantoor Ploum, Blaak 28, Rotterdam
Doelgroep: Leden van NGB
Aanmelden en meer informatie: www.ngb.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Advocaten in dienstbetrekking kunnen 2 NOvA opleidingspunten krijgen voor het bijwonen van een NGB Extra bijeenkomst. Het is niet mogelijk om voor deelname aan de webinar NOvA opleidingspunten te krijgen.

Over NGB Extra’s

In 2012 iNGB Extras NGB gestart met het geven verdiepingsseminars (de zogeheten ‘NGB Extra’s) in samenwerking met diverse advocatenkantoren. In 2013 organiseert het NGB i.s.m. Ploum een viertal cursussen voor haar leden:

  • Outsourcing: een zorg minder? – 12 februari 2013
  • Tips & tricks om u te wapenen tegen bestuurdersaansprakelijkheid anno 2013 – 14 mei 2013
  • Aanbestedingswet 2012: wat zijn uw eerste ervaringen? – 8 oktober 2013
  • Wat voor impact heeft de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht voor u? – 10 december 2013

Meer informatie