• Agenda

Masterclass ‘Succesvol organiseren van flexibele arbeidsinzet: hoe doe je dat?’

15 Oktober 2015

Kennisbijeenkomst over het benutten van kansen en het beheersen van de risico’s in de veranderende zorgorganisatie.

De noodzaak om de zorg en de daarvoor benodigde arbeidsinzet anders en flexibeler te organiseren heeft iedere zorgorganisatie op het vizier. Flexibilisering heeft in onze sectoren vele verschijningsvormen: volledige zelfsturing, zelforganiserende teams, sociale teams, wijkgerichte zorg, samenwerkingsvormen, arbeidspools, intersectorale mobiliteit etc. Deze toepassingen vragen veel van huidige en toekomstige professionals. En ze brengen belangrijke kansen en specifieke risico’s met zich mee.

Donderdag 15 oktober 2015 organiseert ViaZorg de Kennisbijeenkomst ‘Succesvol organiseren van flexibele arbeidsinzet: hoe doe je dat?’ in samenwerking met Aon, PFZW en Ploum. We besteden aandacht aan de manier waarop de voornaamste HR-onderwerpen anders georganiseerd kunnen of moeten worden. Denk hierbij aan vitaliteit en inzetbaarheid, verzuimbeheersing, personeelsplanning, arbeidsvoorwaarden en pensioen, scholing, arbeidsrelaties en ontslag. Geprojecteerd op de veranderende organisatie komen zo tevens de actualiteiten van CAO, sociale zekerheid en wetgeving aan bod.

Aanmelden 

Tijd: 9.00 – 13.15 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Goes, Anthony Fokkerstraat 100, Goes
Doelgroep: HR- en financieel verantwoordelijken
Aanmelden en meer informatie: www.viazorg.nl
Deelname: De kosten voor deze kennisbijeenkomst zijn €95,- (excl. btw) per persoon voor bij ViaZorg aangesloten organisaties. Niet aangesloten organisaties betalen €135,- (excl. btw) per persoon.