• Agenda

Kennissessie | Laatste trends op financieringsgebied

01 Oktober 2019

Op 1 en 10 oktober worden er voor u een kennismakingssessies bij ons op kantoor georganiseerd met de nieuwe  partners Banking & Finance. Met de komst van partners Lucas Lustermans en Matthijs Bolkenstein en medewerker Joost Kool is het bestaande banking & finance team van Ploum uitgebreid. Dat betekent nog meer expertise op het gebied van financieringen (met specifieke kennis van de vastgoed- en (duurzame)energiesector) en financieel toezicht.

Tijdens de kennisbijeenkomst op 1 oktober zullen Lucas Lustermans en Matthijs Bolkenstein u bijpraten over de laatste trends op financieringsgebied. Onderwerpen die onder andere besproken zullen worden zijn het voorbereiden van een financieringsaanvraag, aandachtspunten in het kader van een financiering, soorten financiering met specifieke aandacht voor asset based finance, alternatieve financieringen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zekerheden.

Tijdens de kennisbijeenkomst op 10 oktober zullen Lucas Lustermans en Matthijs Bolkenstein u bijpraten over de laatste trends op het gebied van financieel toezicht. Zo wordt er stil gestaan bij PSD II, MiFID II en de Richtlijn verzekeringsdistributie welke recent in Nederlandse wetgeving zijn geïmplementeerd. Daarnaast worden actuele onderwerpen zoals consumptief krediet en fondsstructurering behandeld en wordt een blik vooruit geworpen naar toekomstige wetgeving. Matthijs en Lucas zullen met u ook de agenda van de beide toezichthouders De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten bespreken.

Na het inhoudelijke deel kunt u informeel kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma op 1 oktober en 10 oktober:

15.30 uur  Ontvangst
15.45  uur  Inhoudelijk gedeelte
17.00 uur  Informele kennismaking onder genot van een hapje en een drankje.

U kunt zich via deze link voor één of beide middagen aanmelden.

Ook als u geen klant van Ploum bent, bent u van harte welkom.

Meer informatie over deze middag ontvangt u na inschrijving. Voor vragen kunt u Marieke van Tiggelen bellen: 06 23220731 of mailen: m.vantiggelen@ploum.nl.

 

Meer informatie

Joost Kool

M +316 1017 7339
E j.kool@ploum.nl