• Agenda

FG Café over datalekken

31 Oktober 2019

Op donderdag 31 oktober a.s. organiseren wij samen met Privacy Company de eerste editie van het FG Café in Rotterdam. Het FG Café is een informele netwerkomgeving waar relevante thema’s voor de Functionaris Gegevensbescherming en privacy officers worden uitgediept. Wij vertellen je meer over de juridische impact van de huidige regelgeving en Privacy Company maakt je wegwijs in de implementatie hiervan. In het FG Café kun je vooral ook leren van elkaar.

Het thema van deze editie is “Datalekken”. Over dit onderwerp komen wij in de praktijk veel vragen tegen. Reden om hier dieper op in te gaan en hier met elkaar over van gedachten te wisselen. Mocht dit event relevant zijn voor uw collega, wilt u dan zo vriendelijk zijn om deze door te sturen?

Programma

15.00 uur – Ontvangst in het FG Café, Rotterdam (exacte locatie volgt, afhankelijk van de grootte van de groep).

15.15 uur –  Kort welkomstwoord en toelichting op initiatief.

15.30 uur – Wanneer is er sprake van een datalek (beveiligingsincident)? Hoe gaat de AP hiermee om?

Spreker: Nina Witt – Specialist privacy- en contractenrecht

16.10 uur – Waar kun je (in de praktijk) op letten op het gebied van datalekken bij het implementeren van verplichtingen onder de AVG?

Spreker: Anouk Visser werkt als adviseur bij Privacy Company in Den Haag, een kantoor dat adviseert op uitgebreid terrein inzake de naleving van de AVG. Binnen het adviseursteam is Anouk dé specialist op het gebied van de meldplicht datalekken.

16.45 uur –  FG Café / netwerkborrel.

Aanmelden 

Meer informatie

Nina Witt

M +31 6 30 29 34 05
E n.witt@ploum.nl

Anamika Wilbrink

M +31 6 12 85 75 80
E a.wilbrink@ploum.nl