• Nieuws

Deals Q1 en Q2 – 2017

11 juli 2017
Fusies & overnames

1 juni 2017

Ploum staat het Amerikaanse beursgenoteerde bedrijf Mood Media Inc. bij in de verkoop van BIS aan Econocom. BIS is actief op het gebied van audio visuele en ICT oplossingen in de werkomgeving. De overname is vandaag afgerond.

10 April 2017

Damen Shipyards heeft aangekondigd Keppel Verolme over te nemen. Keppel Verolme is actief op het gebied van de reparatie van de allergrootste schepen en booreilanden. Ploum treedt bij de overname op als juridisch adviseur van Damen.

18 januari 2017

Vervaeke, Belgisch marktleider op het gebied van tanktransport in de chemische en petroleumsector, heeft gisteren de overname afgerond van Van der Lee Transport. Met een omzet van meer dan 50 miljoen euro, 400 medewerkers en 6 vestigingen, waaronder ook in België en Duitsland, is Van der Lee een belangrijke logistieke dienstverlener in gevaarlijke goederen. Vervaeke is in de transactie bijgestaan door Ploum.

9 januari 2017

Cefetra heeft vandaag de overname afgerond van de handelaar in specialistische agri-producten Thegra Tracomex. Thegra Tracomex heeft kantoren in Nederland, België en Polen. Cefetra is onderdeel van de Duitse beursgenoteerde groep BayWa AG. Cefetra werd in de overname bijgestaan door Ploum.