• Nieuws

Deal highlights 2016

15 februari 2017
Fusies & overnames

BP – advisering van BP ten aanzien van de verkoop van de haar op- en overslag terminal in Amsterdam (de BAT), inclusief advisering over alle milieu- en onroerend goed aspecten van de transactie.

Thuisbezorgd – advisering van aandeelhouder Macquarie Capital Group bij de verkoop van haar belang in Takeaway in verband met de beursnotering van Takeaway, inclusief advisering ten aanzien van alle juridische aspecten van de beursgang.

Kuwait Petroleum & Total Netherlands – bijstaan van Kuwait Petroleum en Total Netherlands in de verkoop van hun joint venture Aardolieopslag Groningen B.V. aan FinCo.

SOS International – Ploum heeft de CED groep bijgestaan bij de aankoop van de alarmcentrale SOS International van ASR.

Nuon/Vattenfall – het M&A-team van Ploum heeft NUON bijgestaan in de Verkoop van haar Emmtec Industry & Business Park in Emmen aan GETEC heat & power AG

easy Energy – Ploum heeft de aandeelhouders en investeerders in easy Energy bijgestaan bij de oprichting van het bedrijf. easy Energy is een nieuwe aanbieder op de energiemarkt.

Crystallics – Ploum heeft de aandeelhouders van Crystallics bijgestaan in de verkoop aan Pharmivize N.V. Crystallics is actief op het gebied van de analyse van “solid state” kristallen.

Pointlogic – de oprichters en aandeelhouders van Pointlogic hebben Pointlogic verkocht aan Nielsen Inc. Pointlogic is een mondiale koploper op het gebied van software- en analyticsoplossingen die het rendement van uitgaven voor marketing verbeteren. De aandeelhouders van Pointlogic werden in de verkoop bijgestaan door Ploum.