• Nieuws

Albert Wiggers per 1 maart 2015 naar Ploum

02 maart 2015
Over Ploum - Pers

Per 1 maart jongstleden is de sectie Ondernemingsrecht van Ploum versterkt met Albert Wiggers. Albert stapt over van Simmons & Simmons LLP en treedt bij Ploum aan als partner. Albert is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en contractenrecht, en heeft een brede ervaring in fusies & overnames, joint ventures en private equity/venture capital transacties.

Rutger Ploum, maatschapvoorzitter: “Wij verwelkomen Albert in ons midden. Albert heeft grote ondernemingsrechtelijke kennis en is uitermate goed ingevoerd binnen de Rotterdamse haven- en handelsector. Hij is pragmatisch en scherp. Hij gaat ons grote en ervaren M&A team verder  versterken. Zo worden wij een nog belangrijker speler op dit vlak, zowel binnen de Rotterdamse regio als daarbuiten.”

Albert (1969) volgde zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en trad in 1995 in dienst van Trenité van Doorne. Hij was van 2008-2015 partner bij Simmons & Simmons LLP, waar hij onder meer hoofd van de Nederlandse Energy & Infrastructure groep was.

Albert adviseert diverse nationale en internationale cliënten, die actief zijn op verschillende markten, en heeft specialistische kennis op het gebied van transacties in de sectoren energie, afval en transport & logistiek. Tevens is hij bestuurslid van de Rotterdam Chapter van de American Chamber of Commerce in the Netherlands.